Ammerud gikk til topps

Fra Ammerud skoles musikkorps
Hopp til: navigasjon, søk

Ammerud gikk til topps

Akers Avis Groruddalen
22. mars 2002


GIKK TIL TOPPS: Ammerud skoles musikkorps gikk helt til topps under Oslo-mesterskapet i korpsspilling. Vi har mye å se fram til. så det er ikke tid til å hvile, sier dirigent Lars Eliassen. og nevner jubileumskonsert, cd-innspilling, Englands-tur og ny showkonsert. (Foto: Kjensli Sandberg Eriksen.). Faksimile fra Akers Avis Groruddalen 22. mars 2002.

Vi hviler ikke på «laubæra» - nå skal vi jobbe videre, sier dirigent i Ammerud skoles musikkorps Lars Eliassen, etter at de gikk helt til topps i Oslo-mesterskapet i korpsspilling.


Sist torsdag feiret de seg selv etter seieren. Og Eliassen har oppskriften på hvorfor korpset gikk helt til topps.

-Det er som â bake en kake. Da er man avhengig av mange ingredienser. Har man for mye sukker blir det ingen god kake, og har man for lite sukker blir det heller ingen god kake. Vi har hatt en blanding av alle de gode ingrediensene det siste året, og derfor gikk vi til topps. forklarer han.

Neste år rykker korpset opp ett hakk, og stiller i 2. divisjon.

Vi har utviklet oss veldig musikalsk det siste året. Og vi håper selvfølgelig på å fortsette stigningen fremover mot neste års konkurranse også.


NY SHOWKONSERT

Korpset imponerte tidligere i vinter med sin showkonsert. Nå ser det ut til at de vil gjenta suksessen.

Her vil det skje mye spennende hele tiden, vi har ikke tid til á hvile på laurbærene. Vi skal til England i sommer, ha jubileumskonsert i november og spille inn cd. Dessuten blir det en ny showkonsert i februar/mars, lover Eliassen.

Ammerud skoles musikkorps var dessuten det korpset som fikk flest poeng under mesterskapet i korpsspilling uansett avdeling,

Nå stiller vi opp i 2. divisjon neste år, så det er stadig nye mål og jobbe mot, sier Eliassen.

     hanne