Aktuelt

Fra Ammerud skoles musikkorps
Hopp til: navigasjon, søk

Denne siden inneholder oversikt over kommende aktiviteter, oppdatert vaktliste, nyheter, diverse skriv og annen informasjon i PDF-format. Da noe av informasjonen på denne siden inneholder personinformasjon vil flere av dokumentene kreve pålogging med passord. Musikkanter og foresatte kan ta kontakt med styret om de mangler brukernavn og passord.Logo 2.jpg


Vaktliste for samspill


Oversikt over aktiviteter

Vårsemestert 2015

Uke Dato Aktivitet
2 8/1 Oppstart for samspill. For at de største musikantene skal få litt utfordringer, vil det bli øving for de største musikantene kl.19:50-­‐20:30 i tillegg. Camilla gir beskjed til hvem det gjelder. Resten av hovedkorpset øver kl.18-­19:45. Uendret spilletid for aspiranter og juniorer. Spillelærere avtaler første spilletime selv med musikantene.
6 7/2 Foreldrefest på Greihuset kl. 18. Vi voksne prøver å bli bedre kjent og hygger oss med mat vi tar med selv. Mer info kommer.
7 12/2 Huskonsert av de eldste musikantene, foreldre hjertelig velkomne. Hva har de lært på den ekstra øvelsestiden? Aspiranter og juniorer vanlig øving.
10 7.-8./3 Seminar på skolen. Alle. Hovedkorpset og juniorer øver til Regionsmesterskapet. Aspiranter øver for å bli bedre. Hovedkorps: Lørdag 7. mars: kl. 11‐16. Søndag 8. mars: kl. 11­‐15. Juniorer og aspiranter: Mer info om tider kommer. Det serveres lunch lørdag. Søndag må alle ha med matpakke.
11 13/3 Øvelse 18-­20. Hovedkorps. Øvelse til Oslomesterskapet.
11 15/3 Regions mesterskap, Asker kulturhus, 2 div. Det er enten 14 eller 15. mars, dette er ikke avklart enda. Hovedkorps og juniorer. Det er første gang Ammerud skoles musikkorps har en juniorgruppe med i dette mesterskapet. Det er vi veldig stolte av! Vi ønsker lykke til! Mer info om tid og sted kommer. Vi satser på å kjøre privatbiler og håper foreldre er positive til å kjøre og heie på sine musikanter. Se nærmere informasjon.
13 25/3 Årsmøte på Ammerud skole kl. 18.30. Alle foreldre møter.
13 26/3 Utdeling av uniformer til de som ikke har, og bytte for de som har vokst ut av sin.
15 9/4 Siste frist for utdeling av uniformer til de som ikke har og bytte for de som har vokst ut av sin.
16 18.-19./4 Tur til Haraldvangen i Hurdal. Hovedkorps og juniorer. Vi øver til marsjsesongen. Påmelding til Haraldvangen 18.-19. april 2015
mai Konfirmasjonsspilling. Hovedkorps. Vi vet ikke eksakt dato enda.
20 13/5 Barnehagespilling. Alle. Barnehagebarna går i 17. mai tog fra Ammerudhjemmet og en liten runde.
20 17/5 Norges nasjonaldag. Spilling hele dagen. Alle. Se infolapp
22 31/5 Kretsstevne på Abilsø. Alle. I regi av Norges musikkorps forbund, arrangeres kretsstevne for korps. Kretsmedalje får man ved deltagelse på stevnet.
23 4/6 Sommerkonsert på Ammerud skole. Alle. Vi hedrer det største guttekullet som går av for aldersgrensen: Even Aslesen, Even Masdal, Thomas Clausen, Andreas Berger og Eirik Sønstevold. Vil du ha statuetten? Da spiller du til du er ferdig med videregående skole.
23 7/6 Kretsstevne. Alle. I regi av Norges musikkorps forbund arrangerer kretsstevne for korps rundt i Oslo. Kretsmedalje får man ved deltagelse på stevnet.
24 11/6 Ammerud skogen vel fest. Alle. Arrangement ved Vesletjern. Korpset marsjerer fra Ammerud skole til Vesletjern. Leker og morro for barna.
25 19.-22./6 Sommertur for hovedkorps og juniorer. Vi vet ikke hvor turen går enda.


Infoskriv